Webáruház

Használt hajó mindenkinek!

Vitorlás hajó
Vitorlás hajó

A különféle hajóknak igen nagy szerepük jut a rekreációs tevékenységekben, a sportokban és a kikapcsolódások terén is. A hajókat leginkább méretük és felszereltségük alapján soroljuk különböző kategóriákba. A legnagyobb méretekkel rendelkező hajók az óceánjárók, amelyek luxus felszereltséggel és elrettentő nagyságukkal állnak az első helyen. A legnagyobb ismert óceánjáró az Explorer of the Seas, ami 311 méter hosszú és 3840 utast képes maximálisan befogadni. Fedélzetén medence és bevásárlóközpont is működött.

A vitorlás hajó ezen monstrum mellett szinte eltörpül a méreteivel, de egy kisebb méretű kenu mellett óriásnak számít. A hajobazar.hu weboldalon megtalálható vitorlások bárki számára megvásárolhatóak, akik szeretnének végre saját hajóval kirándulni a világ vizein. A vitorlás hajó kategóriája között vannak drágább és olcsóbb változatok is. Ezek közül a középmezőnyben végzett a Balaton 25-ös elnevezéssel bíró hajó.

A vitorlás hajó teljes életútja alatt ismerősök tulajdonában volt, írja jelenlegi tulajdonosa, aki már 10 éve birtokolja a szépen karbantartott járműt. A használt hajó Balatonalmádiban megtekinthető. Rendelkezik egy beépített Volvo Penta motorral, valamint rádióval, mosogatóval, TV-vel, Lazy jack-el, illetve egy roll genoa-val. Az idei évben vizsgáztatták 5 évre. A hajobazar.hu weboldalon megtekinthető használt hajó mellett, motorokat is találhat a vásárló. A használt kisméretű vitorláshajó 8,2 méter hosszú és 3,1 méter széles. A 28 lábas vitorlás nyolc fő befogadására alkalmas, amiben hat fő kényelmesen aludhat.

Az orrkabinon kívül, az állómagasság is kiváló. A 12 lóerős Diesel belső motor egy lassabb ütemű kiránduláshoz ideális. A használt hajó vízrendszer mosogatóval, beépített WC-mosdóval, rádióval, hajózáshoz szükséges felszerelésekkel, fürdőtrepnivel, fokrollerrel és teakfaülésekkel van ellátva. A kishajó Balatonkenesén tekinthető meg, minden komoly érdeklődő számára. A jelenlegi kikötőhely egészen 2016. március végéig ki van fizetve. De, ha Önnek megfelelő, akkor kedvező áron tovább is bérelhető.