Szolgáltatás

A hitelközvetítő mindig független

Hatékony pénzügyi segítség

Az ingatlanvásárlás nehéz ügy, hiszen kevesen tudják önerőből finanszírozni. Magyarországon a legtöbb esetben csak a lakáshitel felvétele nyújthat erre a pénzügyi problémára megoldást.

A jelzalog.com egy hitelközvetítő cég, amiben sokat tapasztalt közgazdasági szakemberek összekötő kapocsként funkcionálnak az ügyfelek és a bankintézetek között. A hitelközvetítő független szereplőként van jelen és mindig az ügyfél szempontjainak szeretne megfelelni.

Neki teljesen mindegy, hogy melyik pénzintézetbe nyújtja be az igénylést, mert közel azonos jutalékban részesül, amit a bankok térítenek meg. Lakossági ügyfelekkel és vállalati ügyfelekkel egyaránt foglalkozik. Előbbi esetében fontos tudni, hogy a szolgáltatás térítésmentes, személyre szabott ajánlatokat és egyedi kedvezményeket is felkínál.

A hitelközvetítő minden információt köteles megosztani az ügyféllel, így a különféle állami támogatási lehetőségeket is feltérképezi. A legnagyobb befolyással rendelkező, családoknak igényelhető juttatás a Családi Otthonteremtési Kedvezmény.