Szolgáltatás

Hatékony méregtelenítés az infraszauna segítségével

Infraszauna

Fontos, hogy egészségesen étkezzünk, sportoljunk és méregtelenítsük a testünket. Ebben nyújt segítséget az infraszauna, amikor a magas hőjével beindítja a test verejtékezését, így olyan anyagok távoznak a szervezetből, amelyekre nincs szükség. Az infraszaunába beépített csövek, amelyek az infrasugarakat közvetítik, jóval hatékonyabb verejtékezést idéznek elő, mint a hagyományos társa, a finn.

Az ilyen típusú szaunák kicsi helyet foglalnak el. Mindegyik ház vagy lakás valamelyik helyiségébe biztosan akad egy négyzetméternyi szabad hely, amit elfoglalhat ez az igen hasznos gépezet. Az intenzív verejtékezés által, nemcsak a méreganyagok távoznak a szervezetből, de akár még a súlyfeleslegből is veszíthetünk, hiszen egy-egy alkalommal akár 300-500 kalóriát is képes a test elégetni, mindezt úgy, hogy közben kényelembe helyezi magát az illető.

Ugye milyen egyszerű és egyben nagyszerű találmány az infraszauna? Ki gondolta volna, hogy az eredetileg mosakodás céljából kitalált kis faházikó, később ilyen nagy sikernek fog örvendeni és mára már az egészség és a szórakozás fontos eszközévé alakul át?!