Szolgáltatás

Éjjel-nappal hívható az Eger autómentés

Eger autómentés

Nem tudja folytatni a megkezdett útját, mert Eger környékén meghibásodott a jármű, pedig még több tíz kilométert kellene vezetnie a célig? Ezen probléma miatt helyszíni segítségre lenne szüksége? Ne aggódjon, mert az Eger autómentés a segítségére siet a nap bármelyik órájában, csak hívnia kell!

Ráadásul nemcsak személygépkocsi meghibásodása esetén igényelheti ennek a megbízható vállalkozásnak a munkatársait, hanem kisteherautó, kisbusz, pótkocsi, kamion, nyerges vontató vagy motorbicikli elromlása idején is.

Az autómentéshez szükséges eszközökkel ellátott gépparkkal rendelkezik a cég, így ezekkel a munkatársak gyors és szakszerű segítséget képesek nyújtani a bajbajutott sofőröknek. A tapasztalt, műszaki ismeretekkel rendelkező kollégák igyekeznek a helyszínen megjavítani a személygépkocsit vagy más járműt, de ha ez mégsem lehetséges, akkor elszállítják a az első szervizbe vagy a megadott címre. Vegye igénybe az Eger autómentés hatékony segítségét és biztosan nem fogja megbánni ezt a döntést!