fogyasztásmérés
Webáruház

Fogyasztásmérés és okos konnektor

Energiaforrásainkkal takarékoskodni kell, ez alól nem mentes az áramfogyasztás sem. A fogyasztásmérés az okos konnektorok egyik sajátja, ami nagyban megkönnyíti a spórolási folyamatot.

Az ilyen eszközzel a telefonon keresztül követhetjük és vezérelhetjük az otthonunk áramfogyasztását, akár távolról is. Miért volna ilyen jellegű fogyasztásmérés szükséges? Ugye mindenki hallott már arról, hogy mennyit képesek fogyasztani eszközeink készenléti állapotban is?

Kihúzgálni nem fogjuk, amikor elmegyünk otthonról, mert az macerás és irreális a mai körülmények között. A telefonon keresztül viszont egy gombnyomással megoldhatjuk a helyzetet. A fogyasztásméréssel ellátott dugaljak nagyon jól jönnek akkor is, ha egy irodában teljesítenek szolgálatot, ahol az aktív órák után, a rengeteg gép csak a pénzt költi feleslegesen.

Az eszköz programozható vagy egy alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelhető. A Fibaro márka nagyon megbízhatóan cseng ezen a piacon, a fogyasztásméréssel ellátott termékeket honlapunkon keresztül is lehetőség van megrendelni.