Webáruház

Erre kell figyelni a TV tartó konzol rendelésnél

TV tartó konzol

Mielőtt bárki is a falra szeretné szereltetni a tévét, fontos megtudni, hogy az milyen paraméterekkel rendelkezik. Ennek köszönhetően, elkerülhető a rossz, nem megfelelő TV tartó konzol megvásárlása.

Sokak szerencséjére a modernebb tévé gyártók az úgynevezett VESA szabványt követik annak érdekében, hogy az efféle kellemetlenségek elkerülhetővé váljanak. Az előírás szerint látva el a TV hátfalát rögzítő részt lyukakkal, azért előnyös, mert így szinte mindenki nyugodtan megveheti a TV tartó konzol fajtát, főleg, ha a készülékhez kapott használati útmutató már nincs meg. Azonban vigyázni kell, mert léteznek olyan típusok is, amelyeket a gyártó nem eszerint a szabvány szerint hozott létre. Ezt kötelező módon jelezni kell a webshop felé a rendelés előtt.

Az is megeshet, hogy a tévé hátlapjának egyedi megoldása miatt csak gyári adapterrel tehető kompatibilissé az a TV tartó konzol eszközhöz. Mondani sem kell, hogy a kielégítő végeredmény elérése érdekében tanácsos ennek is alaposan utánajárni. Ha minden stimmel, a TV tartó konzol remek kiegészítő lesz.