Szolgáltatás

Autónyitás kulcs nélkül

Autónyitás

Mit tehetünk akkor, ha a kulcsot véletlenül bezárjuk az autóba? Ez bármikor előfordulhat, ha sietünk, vagy figyelmetlenek vagyunk. Igen kellemetlen a helyzet, de van hatékony megoldás.

Az autónyitás ilyenkor csak speciális eszközökkel lehetséges, viszont ilyen holmikat nem sokan hordanak maguknál. De szerencsére, a szakemberek mindig bevetésre készen állnak, így számíthatunk a segítségükre. Megfelelő szerszámokkal és kellő tapasztalattal az autónyitás gyerekjáték.

Pillanatok alatt végeznek vele, és mi gond nélkül folytathatjuk az utunkat. A szolgáltatók éjjel-nappal várják a bajbajutottak telefonhívását, legyen hétköznap, hétvége vagy ünnepnap. Bármikor előfordulhat, hogy kizárjuk magunkat a gépjárműből, és ilyenkor a segítség nem várathat magára. Persze, az autónyitás más esetekben is gondot okozhat.

Beletörik a kulcs a zárba, vagy az akkumulátor meghibásodása miatt leblokkolhat a központi elektromos zár. A szakemberek ezekre a problémákra is találnak hatékony és gyors megoldást. Ha ilyen helyzetbe kerül, kérjen bátran segítséget tőlük!