Webáruház

Egyesek már ismerik a Berghome Line brandet

Berghome Line márka

A rutinosabb háziasszonyok egyetértenek abban, hogy amikor a serpenyőkről, tepsikről és edényekről van szó, akkor csakis színvonalas brand mellett szabad dönteni.

Senkinek nem okoz ezért csalódást a Berghome Line neves márka, amelyik több éve már Magyarországon is sokak első választását jelenti, amikor a tökéletes edényszett megtalálása és megvétele a cél. Miért szeretik ezt sokan? Talán a siker annak köszönhető, hogy a Berghome Line garantálni képes a kiváló svájci minőséget, még akkor is, ha a kiszemelt szett egy 10 db-os edénykészletet jelent. Itt egyöntetűen biztosított a magas nívó, hála a kiváló alapanyagnak és felépítésnek, melynek a segítségével a kitűnő hőmegtartó és hővezető tulajdonságoknak örülni lehet.

Ezek azért fontosak, mert így az étel még finomabb lesz és a húsok is teljesen átsülnek, egyenletesen. A Berghome Line edények alsó része vastag, így nem kopnak és sérülnek meg olyan könnyen, illetve ezek több rétegű nemesacél talppal rendelkeznek. Nem is kérdéses, hogy a Berghome Line termékekkel az ételek elkészítéséhez, a különleges bevonatnak köszönhetően, minimális zsír és olaj szükséges.