Webáruház

Cicanadrág, az örök divat

Cicanadrág széles választéka
Cicanadrág széles választéka

Öltözzön fel úgy, hogy divatos legyen, de jól is érezze magát ruháiban! A cicanadrág vagy manapság legtöbben leggings-nek emlegetik, egy kényelmes ruhadarab, aminek nagy előnye, hogy elegáns és sportos megjelenést sugározhat egyszerre, attól függően, hogy mivel egészíti ki.

Ugyanaz a cicanadrág egy elegáns felsővel és egy magas sarkú cipővel dekoratív kinézetet kölcsönöz, egy sportosabb felsővel és egy sportcipővel kiegészítve pedig máris egy lazább, hétköznapi viselet. De trendi is lehet, kiegészítve egy hosszabb pulóverrel és egy vagány csizmával.

A hölgyek válogathatnak a vékonyabb, vastagabb anyagból készült cicanadrágokból, de akár bőrutánzatból készült is megtalálható. Különböző mintákban és különböző színekben kaphatóak, az állatmintástól és a strasszokkal díszítetten keresztül, a csipkéig mind megtalálható.

Tökéletes viselet lesz a munkahelyén, buliban, egy séta idején vagy akár egy randi alkalmával is. Köszönhetően az egyszerűségének, kényelmességének és változatosságának, a cicanadrág nagy népszerűségnek örvend leginkább a fiatal hölgyek körében.