bőr utazótáska
Webáruház

Bőr utazótáska a gyakran utazóknak

Egy kivételesen elegáns formatervezésű bőr táska soha nem megy ki a divatból, éppen ezért a Giudi klasszikus kollekciójának része az igényes kialakítású, bőrből készült, értékálló utazótáskái. Az időtálló anyag természetes marhabőrből készült, amit nyomott mintás logóval díszített a gyártó.

A bőr utazótáska kínálatában a hagyományos formától kissé eltérő mediterrán stílusú is felfedezhető, aminek minden darabja praktikus rakodóhellyel lett felszerelve. Bár a technológia és különböző stílus iránti igény folyamatosan változik, az olasz bőrművesek és designerek máig képesek színvonalas és egyedi bőr utazótáska megalkotására.

A kollekció darabjai fekete és barna színben érhetőek el, így mindenhez tökéletesen passzolnak. A modellek között található egy modern utazó laptoptáska, ami utazáson kívül a munkaeszközök szállítására is kiválóan alkalmas, így a laptopot biztonságban tudhatja. A bőr utazótáska méretét tekintve, kiválóan alkalmas gyakran utazóknak, de ajándéknak is tökéletes, hiszen egyedülálló megjelenést kölcsönöz.