Vásárlás

Az elektromos roller a fiatalok kedvence

Elektromos roller

Hogyan jutsz el egyik helyről a másikra egy nagyvárosban? Lejárod a lábaidat? Netán megveszed a méregdrága bérletet? Esetleg próbálsz biciklizni az autók között? Egyik sem jó megoldás! Az elektromos roller kifejezetten a fiatalabb korosztálynak való, ezért vess rá egy pillantást! Az azolcsosag.hu weboldalon kedvező árért cserébe veheted meg.

A minőségére sem lehet panaszod, hiszen sokáig tudsz vele közlekedni. Az elektromos roller használható a járdán is, ezért nem leszel életveszélyben az autók között. Egészen kényelmesnek mondható, tehát akkor is megveheted, ha sokat szeretnél rajta utazgatni. A benne lévő akkumulátor sokáig bírja egyetlen töltéssel. Az esőtől sem kell félned, hiszen az elektromos roller bírja a vizet. Télen mínusz 5 fokig használhatod. Biztonságban érezheted magadat vele, mivel dupla fékrendszerrel rendelkezik.

Egyszerre maximum 100 kilogrammot bír el. Legfeljebb 20km/h sebességgel képes haladni. A fent említett weboldalon stílusos, fekete színben szerezheted be, tehát add le a rendelést!