Szolgáltatás

Autó bérbeadás ALLIANZ biztosítással és ellenőrzött bérlőkkel fix havi jövedelemért

Autó bérbeadás ALLIANZ biztosítással és ellenőrzött bérlőkkel

Pár évtizeddel ezelőtt, egy átlagos magyar embernek még nem volt olyan egyszerű autóhoz jutni, hiszen elég tetemes összegbe kerültek. Ma azonban, amikor sokan hoznak be külföldről nagyon jó állapotban lévő használt kocsikat, jóval könnyebben tudnak vásárolni a kevésbé tehetősek is.

Miért hasznos az autó bérbeadás ALLIANZ biztosítással és ellenőrzött bérlőkkel? Azért, mert az egyszerűbbé és könnyebbé vált autóvásárlás miatt gyakran megtörténik az, hogy egy családban feleslegessé válik az egyik autó, mert újat vásároltak vagy valamilyen okból egy ideig nincs szükségük a meglévőre. Beerides ilyenkor vállalja azt, hogy egy általános állapotfelmérés után átveszi a járműt és rendezi annak a bérbeadásával kapcsolatos teendőket. A tulajdonosnak semmi más feladata nincs, mit havonta átvenni egy fix összeget, ami akár 50000 Ft is lehet.

Ha részletesebben is érdekli Önt, hogy mivel jár az autó bérbeadás ALLIANZ biztosítással és ellenőrzött bérlőkkel, kattintson bizalommal a beerides.com weboldalra!