Szolgáltatás

Autós gumiszőnyeg az alváz védelméért

Autós gumiszőnyeg

Egyenlőre még tombol a nyár, de az ősz és aztán a tél is lassan közeleg. Amint megérkeznek az enyhébb időszakok, amelyek általában jelentősebb csapadékot is hoznak magukkal, nem árt készenlétbe helyezni a Ford Fiesta gumiszőnyeg típust. Ez a termék általában a kora őszi és késő tavaszi időszakok között hasznos. A melegebb évszakban egy szövet kialakítás remek választás. Gyakorlati szerepe ott nyilvánul meg igazán, amikor sáros vagy hólétől tocsogó cipővel beszállunk az autóba. A Ford Fiesta gumiszőnyeg ilyenkor felfogja a folyadékot, piszkot, és a magas peremének hála, nem engedi azt lefolyni.

A hólé gyakran savas, maró hatású, hiszen az úttisztítás érdekében sózzák azt, hogy könnyebben olvadjon. Ez bekerülve a járműbe, és Ford Fiesta gumiszőnyeg híján beszivárogva a kárpit alá, nem csak a szövetet, de magát az alvázat is roncsolhatja, mivel az belülről nincs ellátva korrózió elleni védelemmel. A negatív hatást csak akkor vesszük észre, amikor cseréljük a kárpitot.

Az eredeti állapot visszaállítása nem lehetséges, valamint a javítás elég drága, így minek költenénk plusz kiadásokra, amikor egy kis odafigyeléssel elkerülhető a probléma kialakulása? Az autós gumiszőnyeg gyorsan és egyszerűen rögzíthető, valamint kialakításából adódóan nem csúszik el a helyéről. Tisztítása magasnyomású mosóval is lehetséges. Vannak olyan autós gumiszőnyeg termékek, amelyek enyhe szagot árasztanak magukból, de ezeknél fel van tüntetve ez a leírásukban. Ezért fontos, hogy mindig nagy figyelemmel válasszuk ki a típust.

A színben is lehet némi eltérés, ezért ezt is tartsuk szem előtt. Az autós gumiszőnyeg igen ellenálló anyagból készül, így a folytonos taposás nem okoz problémát számára. Ha rendelkezünk nyári szövet szőnyeggel is, akkor semmi esetre se helyezzük rá erre a gumiszőnyeget, hanem cseréljük azt ki. Méretpontos és akár magasabb széllel rendelkező autós gumiszőnyeg található a gumiszonyeg.eu oldalon. A hatalmas választékok között biztosan rábukkanunk a megfelelőre, de ha mégsem volna kifejezetten a mi autónkba való, akkor kapható univerzális típus.