Szolgáltatás

Autóbérlés Budapesten gyors és egyszerű ügyintézéssel

Autóbérlés Budapesten

A beerides.com munkatársai három helyszínen biztosítanak bérautókat azoknak, akiknek szükségük lenne egy járgányra, akár belföldi kirándulásokhoz, akár a szomszédos országba való átruccanáshoz is. Az autóbérlés Budapesten a Ferihegyen valósítható meg, a Liszt Ferenc repülőtér fő termináljától 6 percre.

Itt a klienseket egy automata kulcsszekrény várja, amibe beírva azt a kódot, amit a foglalás során kaptak, hozzájuthat a kiválasztott autó kulcsához és a szükséges papírokhoz. Személyes ügyintézés nincs, így sorban állás és felesleges időtöltés nélkül történhet meg az autóbérlés Budapesten.

A kölcsönzés díját előre kell kifizetni, bankkártyás átutalással, így a helyszínen már ezzel sem kell foglalkozni. Pillanatok alatt hozzájuthatnak a járgányhoz és már indulhatnak is a rokonokhoz, ismerősökhöz vagy éppen nyaralni. Csak annyi a lényeg, hogy majd időre visszahozzák a kocsit, annyi üzemanyaggal, amennyivel elvitték. Ha ezt betartják és a járműben sem keletkezik kár, akkor az autóbérlés Budapesten gond nélkül lezáródik.