nyitható arany medál
Vásárlás

A nyitható arany medál fényképet rejthet

Ahány ember annyi féle stílus, annyi ízlés, többek között az ékszerek területén is. Vannak, akik az egyszerű darabokat szeretik, mások a kövekkel kirakottakat és vannak olyanok is, akik a nyitható arany medál iránt érdeklődnek. Bármit is keressen, biztosan kínál néhány érdekes darabot az ngoldekszer.hu honlap.

Legyen szó fehér, sárga vagy éppen rozé arany ékszerről, a kínálat nagy és az akciók sem ritkák. Ami pedig a kinyitható medálokat illeti, egyik sajátjuk, hogy fényképeket helyezhetünk el bennük. Ha szülők vagyunk, gyermekeink képét, ha pedig még fiatalok vagyunk, szeretett szüleink vagy nagyszüleink fotóját tehetjük bele.

Vásárolhatjuk magunknak, de akár ajándékba is adhatjuk, benne a saját fényképünkkel. Akárhogy is teszünk, mindenképpen szép viselet a nyitható arany medál. Az a legjobb benne, hogy csak a viselője tudja, hogy értékes fényképeket rejt. Ezen sajátossága miatt igazán különleges darab és ezt csak a tulajdonosa, illetve a néhány beavatott tudhatja. Mindenki más előtt rejtve van a titok.