kerékpáros sisak
Vásárlás

A kerékpáros sisak megvédi a fejet a sérülésektől

A biztonságos biciklizés érdekében, ajánlott speciálisan erre a célra tervezett kellékek alkalmazása a mindennapokban, de főképp hosszabb túrázások alatt. A térd- és könyékvédők mellett, kiváló szolgálatot tesz a jól megválasztott kerékpáros sisak is, ami a test legérzékenyebb részét, a fejet védi az esetleges ütésektől.

A koliken.hu webáruházban számos modell található ebben a kategóriában, fellelhetőek itt a gyerekeknek, a nőknek és a férfiaknak szánt darabok, különféle kivitelben. A kerékpáros sisak kiválasztásakor a legfontosabb paraméter az egyéni fejkörméret, ennek ismeretében lehet csak a megfelelően illeszkedő és kényelmes termék mellett dönteni. A méretek általában S, M, L, XL meghatározással vannak megjelölve.

A méret mellett, ugyancsak sokat számít a jó szellőzőképesség is, ezen a téren is többféle megoldással ellátott sisak lelhető fel. A belső rész leginkább habosított műanyag, ami microshell borítással van bevonva. A kerékpáros sisak kiegészíthető bogárhálóval is, ami megvédi az arcot, de főként a szemet a rovaroktól.