betűjátékok
Webáruház

A betűjátékok varázslatos világa

Az óvoda vége felé közeledve a gyermekek többsége már felkészül az ABC alaposabb feltérképezésére. Ennek a támogatására kínálnak a betűjátékok egy olyan alternatívát, ami stresszmentes módon, kalandokkal tarkítva vezeti be a lurkókat a betűvetés izgalmas világába.

A tanulás úgy hatékony, ha azt nem a megfelelési kényszer motorizálja. A gyermekek kiegyensúlyozottak lesznek és sikerélményekkel gazdagodnak, ha felszabadultan és játékosan sajátíthatják el az új ismereteket. A betűjátékok pontosan ezt a légkört hozzák el a számukra. Az ABC formaillesztő puzzle vagy a vonalvezető gyakorló feladatkártya pozitív megerősítésekkel segíti őket. Lényeges, hogy a kicsik ilyen benyomásokkal gazdagodjanak, amikor először vetik bele magukat az írás és az olvasás nem éppen kihívásmentes világába.

Ellenkező esetben könnyen összekapcsolhatják a tanulási folyamatot a kényelmetlen tapasztalatokkal és ez a későbbi teljesítményükre is hatással lehet. A betűjátékok egy izgalmas kalanddá varázsolják a tanulás perceit. Segítsük a gyermekeinket abban, hogy önfeledten fejlődhessenek!