fahéj illóolaj
Vásárlás

A fahéj illóolaj melegítő erezetet kelt

A különféle növényi részekből nyerhető fűszereket már nagyon régóta használjuk ételek ízesítésére. Természetesen van több olyan fajta, amit parfümökben és más illatszerekben szintén érezhetünk. Érdemes alaposabban megismerkednünk a fahéj illóolaj ezen a területen történő felhasználásával, hiszen abban kiváló potenciál van.

Nagyon erős és jellemző aromával rendelkezik, amit sok közül megismerünk. Melegítő, szellemi serkentő hatású, emellett még természetes afrodiziákum és az étvágyat is alaposan fokozza. A fahéj illóolaj könnyen párologtatható, de belehelyezhető fürdővízbe vagy éppenséggel masszázsolajhoz keverhető. Megfelelő kreativitással és receptúrával saját parfümöt készíthetünk belőle.

Remekül keverhető más illatokkal, így igen komplex készítményeket alkothatunk meg a céljaink elérése érdekében. A fahéj illóolaj beszerzését online elvégezhetjük a serafimszappan.hu weboldalon, ahol további sajátos termékeket találunk ugyanebben a témakörben. Mérjük fel az aktuális palettát és az igényeinkhez mérten rendeljünk bizalommal!