Szolgáltatás

Zuhanyfolyóka a felesleges víz ellen

Jól jön a zuhanyfolyóka
Jól jön a zuhanyfolyóka

Több olyan helyiség van a lakásunkban, ahol a víz fontos szerepet játszik. Ezek közül a legfontosabb a fürdőszoba. Itt gyakran fordulhat elő, hogy valami oknál fogva kifolyik vagy kicsapódik a víz a padlóra. Ilyen esetekben jó, ha van beépítve zuhanyfolyóka, amelyik könnyedén elvezeti a nem kívánt felesleges folyadékot.

Amikor már a padló kialakítását végezzük, érdemes nagy figyelmet fordítani arra, hogy amennyiben tudjuk, minden oldalról ideális lejtést alakítsunk ki, aminek a közepére egy olyan termék kerül, mint a zuhanyfolyóka. Innen aztán szabad az út egészen a csatornázásig. Amennyiben nem megfelelően van kialakítva a padlózat, azt nagyon hamar észre fogjuk venni, mert az összes víz gyorsan igyekszik a legkisebb lejtés irányába és a végénél, majd egy hangulatos kis tócsa alakul ki.

A zuhanyfolyóka ideális esetben gond nélkül elvezeti a kiömlő vizet és nem kell attól tartani, hogy felgyűl. Többféle kialakításban kaphatóak ezek a termékek, annak függvényében, hogy melyik az ideálisan elhelyezhető a helyiségbe.