védőcipő
Vásárlás

Védőcipő az igazán nehéz helyzetekre

Amikor munkába indulunk, a legkevésbé sem szeretnénk valami kellemetlenségre gondolni, de sajnos bármikor bekövetkezhetnek balesetek, amelyeknek elejét lehet venni, ha megfelelő felszerelést használunk. Az öltözet mellett, a védőcipő alkalmazása sem elhanyagolható tényező, hiszen a lábunk sérülésekor hosszabb időre munkaképtelenné válhatunk.

Pontosan ezért adjunk a biztonságára és válasszunk ki egy olyan terméket, ami gondoskodik róla, hogy a kényelem mellett, a külső, kellemetlen hatásoktól ugyanúgy megóvjon bennünket! Az Astrolite S3 SRC CK védőcipő nagyon komplex jellemzőkkel van felvértezve, amelyek révén bátran útnak indulhatunk.

A tervezők gondoskodtak róla, hogy még a nagy melegben se okozzon nehézséget a hordása. A vízlepergető tulajdonsága, gőzáteresztő képességeivel egészül ki. Nedvszívó, gyorsan száradó, energiát ellenyelő és kivehető belső béléssel van ellátva. A textil anyagnak hála, komfortos hordást garantál ez a védőcipő. A PU talp teljesen olajálló, antisztatikus és a csúszásgátló jellege révén komoly stabilitást nyújt még a nehéz terepeken is.