Webáruház

A trekking bicikli többcélú felhasználása

Trekking bicikli

Számos kerékpár rajongó nagy álma egy olyan jármű, melyet a hétköznapokon a városban, de hétvégén egy túra alkalmával is használhat. Ez a nagyszerű találmány a trekking bicikli, mely ötvözi a városi és a túrakerékpárok tulajdonságait.

Sokoldalúsága annak köszönhető, hogy olyan felszereltséggel rendelkezik, mely többféle terepre is alkalmas, így a többcélú felhasználásra tervezett gumiknak és a sportos, de mégis komfortos üléspozíciónak köszönhetően, úgy a sima aszfalton, mint a göröngyösebb utakon is helytáll.

A trekking bicikli tehát egy nagyon praktikus jármű, azok is gurulhatnak sima és nehézkesebb utakon, akik csak egy kerékpárral rendelkeznek. A gomobility.eu webáruházában számos trekking modell megvásárolható, a honlap részletes információval szolgál a termékekkel kapcsolatban. A leírásban minden olyan fontos adat szerepel, ami a kerékméretet, a sebességet, a jármű anyagát, méretét és súlyát illeti. A webshopban két remek márka, a Gepida és a Superior RX trekking bicikli típusai között lehet választani.