Tosot klíma
Webáruház

Tosot klíma wifi vezérléssel

Az egyik legismertebb kínai gyártó, a Gree vezetői fontosnak tartják, hogy a legújabb trendeket kövessék. Ezek közé tartozik a telefonnal történő wifi vezérlés is, így a Tosot klíma ma már ezzel a funkcióval is bír.

Az energiatakarékosság szempontjából nem előnyös az egész napos hűtés, főként ha a háziak a nap nagy részében nem is tartózkodnak otthon. Praktikus a telefonos beállítás, hiszen a külső hőmérséklettől függően, néhány órával a hazaérkezés előtt is be lehet kapcsolni a Tosot klíma megfelelő funkcióját, és mire hazaérünk kellemes hőmérséklet fogad a szobában.

A folyamatos üzemeltetés sok felesleges energiába és pénzbe kerül, amit a mai világban nem engedhet meg magának senki sem. A Tosot klíma számos kényelmi és praktikus megoldással rendelkezik, amely minden esetben a vásárlót szolgálja.

Részei környezetbarát technológiával készülnek, ami a környezetszennyezés jelenlegi helyzetét figyelembe véve kiemelten fontos. A távirányító is hőfokszabályzóként szolgál, tehát ahova letesszük, ahhoz mérten állítja be a hőmérsékletet.