Szolgáltatás

Tortagyertya többféle kivitelben

Tortagyertya

Egy év alatt számos olyan alkalom van, amikor megragadhatjuk a lehetőséget valamilyen varázslatos finomság elkészítésére. Ha csak szeretteink születésnapjára gondolunk, már akkor is alaposan ki kell gondolni, hogy pontosan mit fogunk készíteni. Ez ugyanakkor még nem minden, mert alapos megfontolást érdemel a díszítés is. Az évek múlását a tortagyertya jelezheti. Milyen formában? Általánosságban beszélhetünk 3 típusról.

Adott a szálas, a számos és a figurás. Régebben, amikor csak a legelső kategória állt a rendelkezésre, akkor bizony az volt a meghatározó, hogy mennyi tortagyertya volt felhelyezve. Ezeknek a kezelése ugyanakkor bonyolult. Amennyiben valaki már 10 évnél többet töltött, akkor bizony ez egész rakatra volt szükség, amit meggyújtani és elfújni sem volt egyszerű.

A két esemény között persze megeshetett, hogy néhány tortagyertya elaludt vagy a vékonyabbak gyorsan leégtek. A változásra megvolt az igény, ezért született meg a számos formájú tortagyertya kialakítás. Ezekből maximum 2-re jobb esetben 3-ra lehet szükség. Mivel nem kell sokat bajlódni a felhelyezésükkel, így többször is felhasználható, ha kellően óvatosan bánunk velük.

Ott vannak még a figurás tortagyertyák is. Ezek aztán viszik a prímet. Általuk minden ünnepet egyszerűen jelezhetünk. Megéri egyszerre többfélét is beszerezni, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Kattintsunk a cukissagok.hu oldalra és rendeljünk igény szerint! Amint adott a tortagyertya, már csak a sütit kell elkészíteni, hogy a hangulat a tetőfokára hághasson.