geotextil ára
Vásárlás

Több tényezős a geotextil ára

Egy virágoskert vagy kerti tó kialakítása során, érdemes kiaknázni az olyan termékek előnyeit, amelyekkel megakadályozható többek között a talajból feltörő gyomok növekedése. Ami a beszerzést illeti, a geotextil ára kifejezetten kedvező, főleg annak tekintetében, hogy nagyon sokáig ellátja gond nélkül a feladatát. Elég csak egyszer leteríteni és hosszú éveken keresztül megkímél bennünket a felesleges munkáktól.

A textília átereszti a vizet és teret enged a szellőzésnek. Ugyanakkor, csak azon a részen tudnak kinőni a növények, ahol kivágásra kerül ezen célból. A geotextil ára függ a kiszerelés méretétől, a termék vastagságától. A kertesontozes.hu weboldalon megismerhetőek a különböző változatok és néhány kattintással megrendelhetőek.

Ha nem szeretnénk, hogy elmozduljanak, akkor érdemes rögzítő tüskéket alkalmazni a lefogatás érdekében. A geotextil ára általában tekercsekre van lebontva, amelyek több 10 vagy 100 métert tartalmaznak. A legtöbb esetben 2 méter széles kiszerelésben kaphatóak, de a szövet sűrűsége típustól függően változhat. Hatalmas segítség a kerti munkákban.