Thor pörölye
Webáruház

Thor pörölye a nehézségek ellen

Néha az emberek a szerencséjüket vagy az erejüket egy bizonyos tárgy viseléséhez kötik. A hagyomány szerint, Thor pörölye segít szembenézni a hétköznapok adta problémákkal. Ez egy olyan talizmán, ami bizonyos elméletek szerint, a hordozójánál a tehetetlenség és a félelem érzését bátorsággá és hatalmas önbizalommá formálja át.

Thor pörölye Mjölnirtől származik, aki élete során rengeteg óriással volt kénytelen felvenni a harcot. A történelemből fakadóan ez ma is a vikingek egyik legismertebb szimbólumaként terjedt el. A jelkép ma már ékszereken is szerepel és a modern ember nem csupán az ennek tulajdonított jellemvonásai miatt, hanem a páratlan stílusának köszönhetően is szívesen hordja.

Ráadásul a mai divatvilág sokszínűségének köszönhetően, akár a hétköznapi vagy az elegánsabb öltözettel is könnyedén összeilleszthető. Thor pörölye olyan ékszereket ihletett, amelyek elkészítésekor nagy figyelem szenteltek a minőségnek is. Ezért bármelyik terméket is választja, mindegyik tartós használatot ígér.