Szolgáltatás

Tegyünk egyszerűen a szájszag ellen

Szájszag ellen
Szájszag ellen

Gyakran előfordulhat, hogy valakinek különböző okok miatt, eléggé rossz a szájszaga. Ebben a következő problémák játszhatnak jelentős szerepet: gyomorbántalmak, baktériumok, adott ételek és a rossz szokások, amilyen a dohányzás, ivás. A kellemetlen és zavaró szájszag ellen azonban, aránylag egyszerűen lehet tenni.

Elég egy kiskanálnyi szódabikarbóna, ami szinte minden háztartásban megtalálható és máris remek öblítőt készíthetünk belőle. A készítmény kifejezetten antibakteriális hatással bír, ráadásul nem roncsolja a fogakat. Néhány hasznos recept szájszag ellen. Keverjünk el 1 teáskanálnyi szódabikarbónát egy pohár langyos vízben és amint az feloldódott teljesen, már alkalmazható is olyan módon, hogy 1 percen keresztül öblögetjük vele a szájüreget. Természetesen még több változat is létezik.

Például amiben az említett alapanyag a fő alkotóelem, csak lehet mellé tenni sót vagy almaecetet is. Ilyenkor azonban vigyázni kell, hogy ne kerüljön lenyelésre a keverék. Sokan nem is gondolják, hogy a szájszag ellen ilyen egyszerűen és könnyen is lehet küzdeni.