szövegkiemelő filc
Webáruház

Szövegkiemelő filc a láthatóbb részekért

Nemcsak irodában, hanem az iskolában is jól jön egy olyan filctoll, ami nem takarja az írást, hanem kiemeli. A szövegkiemelő filc rendszerint világos színű, a hegye laposított, ezért a szöveget teljes mértékben körbe tudja venni. A szövegkiemelő filc terén a legkedveltebb színek a világossárga, zöld és rózsaszín, de ha kell, ezeket neonos árnyalatban is meg tudja rendelni.

További kedvelt színek a világos lila és kék, a célnak megfelelően pedig válogathat nagyon nagy és egészen pici típusok közül is. A szövegkiemelő filc rendszerint szettben kapható, de ha ritkán használja, akkor 1 darabos kiszerelésben is be tudja szerezni.

Tekintse meg a kínálatunkat és válasszon olyat, ami leginkább elnyeri a tetszését! A gyermekeknek igen tartós, minőségi, márkás filctollakkal is szolgálhatunk, amelyekkel remekül lehet rajzolni papírra, műanyag board-ra és üvegre egyaránt. A hagyományos, valamint a szövegkiemelő filc mellett, zsírkrétákat, színes ceruzákat és számos típusú golyóstollat szintén forgalmazunk.