Töltők autóba kiváló áron
Webáruház

Szivargyújtós és vezeték nélküli autós töltők

Töltők autóba kiváló áron
Töltők autóba kiváló áron

Emlékszik még a régi szivargyújtós töltőkre? Ma már sokkal modernebb és kidolgozottabb, valamint stílusosabb autós töltők kaphatóak a kereskedelemben.

Sőt, online is bármikor vásárolhat a különféle típusok közül. Olyan plusz funkciókkal vannak ellátva, amelyekre eddig nem is számított. Például a vezeték nélküli autós töltők némelyike quick charge funkcióval készült, mások pedig több USB bemenettel rendelkeznek, így akár két vagy három telefon feltöltésére is alkalmasak.

A tartók szintén különféle módon rögzíthetőek, így kézügyben maradhat és vezetés közben is tudja kezelni. Nem utolsósorban, érdemes említést tenni az olyan autós töltők használatáról, amelyek légáteresztő szövetanyaggal lettek beborítva, meggátolva így a túlmelegedést, tehát a telefon nem károsodik, ha elérte a 100%-os feltöltést.

Cégünk széles kínálatában különböző, elegáns és szolid színekben kaphatóak, ráadásul akár 40%-ot is tud spórolni, ha most választ az akciós modellek közül. Böngésszen kedvére és vásároljon akár ajándékba is!