Önbizalommal teli mosoly
Egészség

Szép mosoly a fog implantátum révén

Egy fog elveszítése gyakran nagy fájdalommal jár és ha ez még nem lenn elég, akkor még egy tucatnyi kellemetlen szövődménnyel kell számolnunk, amelyek idővel szépen sorban, vagy egyszerre, de mindenképp jelentkezni fognak.

Hogy ezt elkerülhessük, érdemes elegendő időt szentelni a rendszeres fogápolásra és nem szabad elkerülni a fogorvosi rendelőt, még akkor sem, hogyha nem tapasztalunk semmilyen kellemetlen tünetet. A fog implantátum gyakran a fent említett dolgok hanyagolása miatt kerül beültetésre. A fogcsatornába ilyenkor egy csavar kerül, amire ráépül a korona.

A modern eljárásnak hála, ez annyira precízen kivitelezhető, hogy már azonnal terhelhető. Nem kell heteket várni addig, amíg a páciens ismét szilárd ételt fogyasszon.

A fájdalommentes kezelés természetesen manapság már teljességgel hétköznapinak számít, bármennyire is hihetetlen, mivel az érzéstelenítés is sokat fejlődött az elmúlt években. A fog implantátum többféle formában kivitelezhető. Ennek a költségeiről a dentelcenterkelemen.hu weboldalon lehet olvasni.