spirulina alga por
Webáruház

Spirulina alga por magas fehérjetartalommal

A testsúly csökkentésétől az étvágy fokozásáig, élvezd Te is ennek a rendkívül tápláló tengeri növénynek az előnyeit! Sok egészséges étrend rajongó esküszik a spirulina alga por használatára a fogyás érdekében.

A spirulina népszerű természetes fogyókúrás étrend-kiegészítő, ami fogyásfokozó tulajdonságokkal rendelkezik. Ha fogyásról van szó, az alacsony szénhidrát és magas fehérjetartalmú étrend a legtöbb fogyókúrázónak beválik. A spirulina alga por kb. 60-70% fehérjét tartalmaz és szinte az összes fontos esszenciális aminosav megtalálható benne. A fehérjék emésztése hosszabb időt vesz igénybe, mint az egyszerű szénhidrátoké. Ezért a spirulina alga por hosszabb ideig képes jóllakottan tartani.

Emellett, a fehérjék segítenek az izomtömeg építésében, ami által tónusosabbnak tűnhetsz, növelheted az izomerőt és az állóképességet, megelőzheted az edzés utáni izomkárosodást. Egy evőkanál spirulina alga por mindössze 20 kalóriát tartalmaz. Az alacsony kalóriatartalmú élelmiszerek fogyasztása pedig kritikus fontosságú, ha fogyni szeretnél.