Vásárlás

Sörválogatás a férfiak kedvence

Sörválogatás

Szinte minden úr szereti a sört. Ennek következtében nagy népszerűségnek örvend a sörválogatás az Idrinks weboldalán. Összesen hatféle ital található benne. Mindegyik típus 0,5 literes kiszerelésben vehető meg. A termékek egy rusztikus fadobozba vannak rakva.

A Wells & Young’s többek között banános, csokis és pudingos típust rakott a sörválogatásba. Változó, hogy melyik fajtának mekkora a szesztartalma. Általánosságban véve elmondható, hogy a sör nem tartozik a túlzottan részegítő italok közé, hiszen maximum 5,2% alkohol található benne.

A gyors kiszállítása többféle módon is lehetséges. Bizonyos összeg felett a webáruház átvállalja ennek a díját. A sörválogatás remek ajándéknak bizonyul a férfiak esetében, ezért várhatóan hamar el fog fogyni.

Az utánpótlását az internetről lehet megrendelni, hiszen hatalmas kínálat áll a vevők rendelkezésére. Biztosan elégedettek lesznek a minőséggel. Szükség esetén a mintabolti átvételre is sort lehet keríteni a budapesti, IX. kerületi Soroksári út 20/a. szám alatt.