Neuzer bicikli
Webáruház

Sokan szeretik a Neuzer biciklit

Átlagos felhasználás céljából keresve sem találhatunk jobb kerékpárt. A Neuzer bicikli remek ár-érték aránnyal rendelkezik. A felszereltsége teljes mértékben megfelel a városi használathoz és túrázáshoz is alkalmas.

A hobbi kerékpárokkal szemben, az elsődleges elvárás a kényelem és a könnyed kialakítás. A Neuzer biciklik rendszerint alumíniumvázzal rendelkeznek, bizonyos városi modellek acélból készülnek.

Az alumínium könnyű és merev, az acél pedig nehezebb, ám rugalmas. Általában a városi Neuzer biciklik esetében találkozhatunk acél vázzal. Az ideális modell megtalálásához a felszereltséget kell szem előtt tartani. Minél több sebességgel rendelkezik, annál könnyebb dolgunk lesz az emelkedőkön.

Tehát, ha dimbes-dombos helyen élünk, akkor jobban járunk egy első és hátsó váltóval ellátott változattal. A Neuzer bicikli minden változata megtalálható a kínálatban. A férfiaknak, nőknek és gyereknek való kerékpárok nagy népszerűségnek örvendenek. Választhatunk MTB-t, országútit és trekking bringát is, a stílusunknak megfelelően.