Webáruház

A shea vaj ára fontos szempont vásárlásnál

Shea vaj ára

A shea vaj jótékony hatása egyre nagyobb körben ismert, így napról-napra többen alkalmazzák önmagában, illetve kozmetikumok alapanyagaként is. Ugyanakkor sokan néznek utána annak is, hogy hol a legkedvezőbb a shea vaj ára, hiszen akinek nagymennyiségben van szüksége rá, illetve ajándékba is vásárolna, annak néhány tíz, száz Forint is számít.

Az Ökopolc webáruházban nagyon kedvező a shea vaj ára, ezért itt mindenkinek érdemes lehet nézelődni. Finomítatlan formában fél kilogramm 3600 Forintba kerül, a kilós kiszerelés pedig 4600 Forintért rendelhető meg. Tehát, ahogy nagyon sok termék esetében, a shea vaj ára is akkor a legjutányosabb, ha minél nagyobb mennyiségben vásárolnak belőle.

Ugyanakkor, ha valaki ajándékot keres, akkor természetes, hogy nem tömb formájában keresi ezt a nagyszerű natúrkozmetikumot, ezért az Ökopolc munkatársai a tégelyes változatot is, kimondottan pénztárcabarát áron, 1750 Forintért kínálják. Sőt, azokra is gondoltak, akik még nem próbálták, így mintát is lehet vásárolni, aminek esetében a shea vaj ára 275 Ft.