Csipkés menyasszonyi ruha
Webáruház

Rövid menyasszonyi ruha, ha az egyszerűség a cél

Úgy, ahogy már nem a fehér az egyetlen szín, amiből a menyasszonyok a ruhákat válogathatják, szintén nem a hosszú, földig érő az egyetlen opció. A rövid menyasszonyi ruha kitűnő választás a szűkebb körű esküvőkhöz.

Polgári esküvőre elegáns és nőies kisugárzást kölcsönöz a viselőjének. Tengerparti szertartásra kényelmes viselet. Éjjelre szintén kiváló, amikor már a mulatás a fő cél, ugyanis a rövid ruhában lehetőség van szabadabban mozogni.

Ezen ruhák, amelyek érhetnek térd alá vagy fölé, kihangsúlyozzák a karcsú lábakat, valamint a cipőviseletet. Színben szintén hatalmas választék áll a hölgyek rendelkezésére, lehet fehér, ekrü, színes csipkével, pánttal díszített.

Stílusát tekintve is széles a skála, hiszen rengeteg modell van, ami elől rövid, térden felül ér, hátul azonban hosszabb. Anyagát tekintve szintén van miből válogassanak a leendő arák, mert lehet csipke, tüll, selyem. A Linea Raffaelli belga kollekció számos rövid menyasszonyi ruha megálmodója és kivitelezője. Ezek a modellek elegánsak, kifinomultak és nőiesek.