Szolgáltatás

Rövid légkondicionáló ismertető

Légkondicionáló

Sokan azért is vásárolják meg a csúcstechnológiás légkondikat, mert azok elképesztően jól teljesítenek, igencsak strapabíróak és manapság már nem mondhatóak drágának.

Az újszerűbb légkondicionáló egyik ismérve a hőszivattyús jellegben rejlik. Ennek hallatán a laikusoknak fogalmuk sincs, hogy pontosan mit is jelent ez. Nos, ennek az alkatrésznek köszönhetően, jóval kedvezőbb áron képes a klíma berendezés fűteni és hűteni.

Ez főleg akkor igaz, amikor a viszonyítási alap az elektromos áram, amit másképp közvetlenül kap a rendszer. Ennek a mértékadó számai az EER és SEER, természetesen, a hűtésénél. Míg a fűtésnél a COP és SCOP értékek a mérvadóak. Fontos emellett, hogy a légkondicionáló manuálisan állítható függőleges légtereléssel is bírjon.

Miért nem maradhat ez ki? Mivel így a klíma beltéri egységén kézzel állítható be a levegő függőleges kiáramlásának iránya, ezért könnyedén búcsút lehet inteni a huzatérzet kialakításának. Akit ez mindig is zavart, az végre rátalált arra a légkondicionáló modellre, amely valóban jó.