Fimo süthető gyurma
Vásárlás

Rendkívül sokoldalú a Fimo süthető gyurma

Érdemes kihasználni a rendelkezésre álló időt és olyan egyedi dolgokat készíteni, amelyek a lakás dekorálására, de még ajándéknak is megfelelnek. Ha nem tudjuk, hogy milyen formában kezdjünk hozzá, akkor az első dolgunk a Fimo süthető gyurma megvásárlása legyen! Ez egy hihetetlenül sokoldalú alapanyag, amiből olyan sajátos dolgok készíthetőek amelyekre, elsőre még csak nem is gondolnánk.

A megfelelő gondossággal elkészített tárgyak a Leather Effect Fimo süthető gyurma esetében 130 Celsius fokon és 30 perc alatt teljesen elkészülnek. A végeredmény egy bőrhatású anyag, ami nagyon egyedi megjelenéssel bír. Az 57 grammos kiszerelésekben 12 szín között lehet válogatni. Ha a Fimo süthető gyurma kis lapok formájában lesz előkészítve, akkor az utólag hajtható, varrható, hímezhető.

Még neszesszer is készíthető belőle, de a határt egyedül a képzelet szabja meg. Ha egy valóban kreatív tevékenységbe szeretnénk belemélyedni, akkor a Fimo süthető gyurma hatékony segítőtársunk lesz ebben. A muveszellato.com oldalon garantált a kedvező ár-érték arány és a kiváló minőség.