rattan medence
Webáruház

Rattan medence a felejthetetlen élményekért

Ha már elege van a nyári forróságból és hűsölne egy jót, akkor érdemes lehet fontolóra vennie a Bestway medence telepítésének lehetőségét. A merevfalú, rattan medence ideális az egész családnak a forró nyári melegben.

Ajánlott a medencét egyenes felületre elhelyezni. Tartós PVC anyagból készült, minek fémváz ad biztonságot. Az anyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztán tartható, gördülékenyen és gyorsan összeszerelhető.

A Bestway rattan medence az egész családnak remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt, arról pedig már nem is beszélve, hogy hosszú élettartamuk miatt, nem csupán egyetlen nyáron nyújt jó szolgálatot. A rattan medence mérete 366 x 100 cm. A csomag tartalma a medence, létra, papírszűrős vízforgató.

A szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában többféle termék közül is van lehetősége válogatni. Válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt és élvezze a termék nyújtotta kiváló szórakozási lehetőséget egész nyáron! Ne várjon tovább, hanem rendelje meg még ma a kiválasztott terméket!