szúrófűrészlap
Webáruház

Praktikus eszközök az akkus kerti gépek

A megfelelő szerszám és az ahhoz passzoló tartozék nélkül, a fűrészelés az egyik legnehezebb munka, ehhez kétség sem férhet. Természetesen, ha adott a precíziós szúrófűrészlap, akkor minden rögtön egyszerűbb lesz. Érdemes megvenni a Bosch T 1013 AWP Precision for Soft Material szúrófűrészlap eszközt.

Ez a speciális anyagok precíz, tiszta, egyenes vágására maximálisan alkalmas, és az előző modellekhez képest sokkal vastagabb lappal bír, ami azt jelenti, hogy nem kell tartani a munka közbeni kihajlástól. Ezzel pontos vágásokat lehet végrehajtani a megadott szögben.

Sőt, a lap szimmetrikusan élesre köszörült, cakkozott késélével, erőfeszítés nélkül vághatók szálas szigetelőanyagok. A szúrófűrészlap felépítése is említést érdemel. Ez magas széntartalmú acélból készült, ami azt is jelenti, hogy például nem abrazív lágy matériák, akárcsak szigetelőanyagok, hullámpapír, polisztirol, szőnyeg, bőr, gumi és sok más lágy anyag vágására is használható.

A szúrófűrészlap hossza is egyedi a maga 25 milliméterével. Ezzel akár 160 mm vastagságú rugalmas anyag vágása is megoldható. A termék megvehető az onlineszerszam.hu webboltban, ahol a reális áraknak és magas nívónak minden kliens örülhet.

A webboltban nem mellesleg az akkus kerti gépek felhozatala is hatalmas, ezért a jó idő beköszönte előtt, a kerti munkákra felkészülve, sok minden megrendelhető innen. Manapság nagyon felkapott akkus kerti gépek a metszőollók. A Bosch ergonomikus akkus kerti fűrésze akár 60 mm vastag ágat is könnyedén elvág.

Ennek fő pozitívuma, hogy itt már levehető az a bizonyos A-Grip tartókengyel. Ezen eszköz nélkül a Bosch Keo kerti fűrésze akár 80 mm vastag ágakkal is megbirkózik. A minőségi svájci fűrészlapnak köszönhetően, különösen precíz és tiszta a vágás. Ott vannak még az akkus kerti gépek között a sövénynyírók.

Aki már dolgozott ilyennel, hamar megtanulta, hogy mennyire egyszerű is lehet vele a munka. Ez kompakt, könnyű és ergonómiailag kiegyensúlyozott. Az akkus kerti gépek közül ki kell emelni még a láncfűrészt. Ez is kompakt és remekül irányítható, ami pedig egy hatalmas előny egy ilyen szerszámgépnél.