polc
Vásárlás

Polc egyéni igények szerint

A különböző holmiknak hely kell, ahol rendezetten és tisztán elférhetnek. Nincs is olyan helyiség a lakásban, irodában, ahol ne lenne legalább néhány polc. A raktárakban, garázsokban, irattárakban, könyvtárakban azonban ez az eszköz abszolút nélkülözhetetlen és a tárolandó dolgoknak megfelelő kell legyen.

A szálas anyagokat például karos állványra tanácsos elhelyezni, ugyanakkor az iratoknak, kisebb alkatrészeknek is specifikus polc kell. A Salgó polcrendszerek minden igényre más-más megoldást kínálnak. A fő szempontok azonban minden esetben ugyanazok: tartósság, terhelhetőség, könnyű hozzáférés.

A mozgathatóság szintén gyakori elvárás a raktártechnikában, amire a gurulós változatok jelentik az optimális választást. A raktartech.hu webáruházban a polcnak jut főszerep, így a vásárlók az egyéni igényeik szerint választhatnak az innovatív termékek közül. Ezek a polcrendszerek mind az ipari, mind pedig az otthoni tárolásra kiváló lehetőségeket nyújtanak olcsón és egyszerűen. Kérjen ajánlatot bármikor e-mail-ben vagy telefonon!