Szolgáltatás

Plasztikai kezelések információi: drfalus.hu

Plasztikai kezelések

Ma már minden információt elsősorban az interneten keresünk, legyen az vásárlás, utazás vagy bármilyen orvosi kezelési lehetőség. Aki a plasztikai kezelések egy időben és egy helyen történő információja után kutat, annak a drfalus.hu weboldal teljes mértékben kielégíti kíváncsiságát.

A drfalus.hu dr. Falus György plasztikai sebész és plasztikai kezeléseinek weboldala, ahol a nagy szakmai képzettséggel, és 20 éves tapasztalattal tárja fel a doktor úr a különféle plasztikai módszerek lehetőségeit. Férfiak és nők számára megoldást jelenthet a szebb testért, szebb arcért, szebb mellekért.

Nem utolsó sorban a legtöbb látogató számára egy forradalmian új módszert is bemutat az oldal, az összetett műtéteket. Specialitása abban rejlik, hogy két különböző plasztikai kezelésért elég csak egyszer befeküdni, mert dr. Falus György egyszerre végzi el mindkét műtétet. Például egy mellfelvarrást hasplasztikával tud összekötni. Ez a páciensek számára nagyban leegyszerűsíti a kórházi kezelés hosszúságát, valamint költségeit is.

Bővebb információért és személyes konzultációért kattintson a drfalus.hu weboldalra!