Webáruház

A paracord karkötő rendkívül strapabíró

Paracord karkötő

Ön is szeretne egy olyan anyagot a birtokában tudni, amellyel rendkívüli strapabíró, elnyűhetetlen kiegészítőket tud készíteni? Ne keresgéljen tovább, mert a paracord az Ön alapanyaga! A manapság egyik legdivatosabb férfi ékszer, a paracord karkötő hihetetlenül erőteljes és markáns kisugárzást kölcsönöz a viselőjének.

A vastagabb, letisztult, erős zsinórokból kiváló, strapabíró karkötőket lehet készíteni, de a szebbik nem képviselőinek sem kell aggódniuk, hiszen a vékonyabb, élénk színű zsinórból olyan egyedi és vagány női karkötők kerülhetnek ki majd a keze alól, hogy előre borítékolhatók az irigykedő pillantások és elismerő bókok.

Kis kézügyességgel és rákészüléssel garantáltan menni fog a munka, amelynek alapja a hagyományos makramé fonás. Természetesen a színek és a technika variálásával még egyedibbé és kreatívabbá tehető a paracord karkötőn, ne féljen hát a saját kreativitásától, merjen kísérletezni! A bájos csatok segítségével pedig egy leheletnyi eleganciát is belecsempészhet az amúgy sportosabb darabba.