angol nyelv tanulás
Szolgáltatás

Online is érdemes belevágni az angol nyelv tanulásba

A nyelvtanulás nem egyszerű feladat, főleg akkor, ha azt valaki idősebb korban szeretné elkezdeni. Bár már nagyon jó segédanyagok állnak rendelkezésre minden szinten, a fiatalkori agy még mindig gyorsabban tudja elnyelni a tudást. Ennek megfelelően, minél korábban lát valaki neki az önképzésnek, annál jobb esélyekkel indul. Tény, hogy már a kötelező oktatás színterén is komoly hangsúlyt kapnak az idegen nyelvek, de gyakran ez mégsem elég. Szerencsére ma már bőven akad arra lehetőség online is, hogy már fiatal korától kezdve megtanulhasson valaki angolul (forrás: gyermekangoltanfolyamok.hu).

Az internet világában lehetőség van és érdemes kiaknázni ennek a térnek a potenciálját. A mesék, filmek nézése, olvasás, interaktív gyakorlatok már bárkinek remek alapot képeznek. Ismertek olyan történtek, miszerint a gyermekkorábban sok idegen nyelvű rajzfilmet néző lurkó hamarabb szólalt meg angolul, mint a saját anyanyelvén. Természetesen megvan mindennek a saját határa, ezért megéri kivárni azt az időt, amikor már a saját szövegkörnyezetben jól boldogul a pici és csak azt követően nekilátni a továbbképzésnek.

Bátran igénybe lehet venni a szakemberek tanácsát és kiválasztani olyan oktatási intézményeket, amelyek az iskola mellett kiváló környezetet nyújtanak. A játékos, de egyben nagyon komoly tanulás megszeretteti a fiatalokkal az eltérő szóösszetételeket és a későbbiekben már nem lesz számukra probléma a magasabb szintre lépés. A Skype és Zoom korában már online is működnek olyan csoportok, közösségek, amelyekbe be lehet kapcsolódni a tanulás érdekében.

Az óvodás kortól egészen az érettségi felkészítőig, az ESB délutáni iskola heti 20 különböző időponttal és 2 helyszínnel várja az érdeklődőket. Több mint egy egyszerű iskola, hiszen olyan közösség, ahol a diákok egymást tudják ösztönözni. Még online olvasóprogram is rendelkezésre áll. Szülőként fellelkesedve a gyermek sikerein, talán kap Ön is a továbbtanuláshoz, vagy legalább az alapok elsajátításához, amiben néhány hónap után a család legkisebb tagja szintén segíthet. Legyen az angol az egyik alaptantárgy, amire jelentős hangsúly esik!