Webáruház

Natúr krém terhességi csíkok ellen

Krém terhességi csíkok ellen
Krém terhességi csíkok ellen

A terhesség vagy a fogyás gyakran hagy maga után egy olyan csíkot, amely eleinte vöröses színű, majd idővel elhalványul és fehér lesz. Ezt úgy nevezik, hogy stria. A wisetreenaturals.hu szakemberei nagyon jól tudják, hogy a nőknek terhesség után milyen nehéz visszanyerni az alakjukat, ráadásul a nem túl esztétikus striákkal is meg kell küzdeniük. A Wise Tree Naturals krém terhességi csíkok ellen és a hegek minimalizálására is tökéletes megoldás. Sajnos a csíkok krémek által csak javíthatók, el nem tüntethetők. Ahhoz sajnos műtétre lenne szükség. Azonban a krém terhességi csíkok ellen óriási javult eredményez.

A stria egy olyan szakszó, amely a szebbik nem számára örök átkot jelenti, hiszen a férfiak nem igazán foglalkoznak vele. A hölgyek azonban szeretnének mindig jól kinézni, valamint azt kívánják, hogy a bőrük extra sima és bőrhibáktól mentes legyen. Azonban ez sosem fog bekövetkezni, hiszen mindenki szenved valamilyen örökletes tényezőtől, vagy az életmód során kialakult hibától. Az orvosok azt mondják, hogy sokkal könnyebb megelőzni valamit, mint kezelni. Igaz ez a striákra is.

A hirtelen fogyás következtében is kialakulhatnak, hiszen a megnyúlt bőr kissé összeugrik, ez pedig ahhoz vezet, hogy csíkok jelennek meg a csípő és a lábak tájékán. A WTN krém terhességi csíkok ellen tökéletes megoldás, mivel növeli a bőr feszességét és rugalmasságát, valamint serkenti a kollagén termelődését. A kollagénről illik tudni, hogy ez az anyag felel a bőr rugalmasságáért és simaságáért. Az intenzív és hatékony táplálásra képes termék bármilyen korban alkalmazható, mivel nem tartalmaz tartósítószereket vagy természetellenes összetevőket.

A Wise Tree Naturals krém terhességi csíkok ellen ideális választás, hiszen késlelteti a bőr kiszáradását, mellyel egyúttal serkenti a gyógyulást is. A krém terhességi csíkok ellen serkenti a bőr regeneratív folyamatait, valamint csökkenti az irritációt és lágyítja a bőrt. A speciális összetevőket tartalmazó termék javítja és erősíti a bőrt, illetve megerősíti a hajszálereket. Ennek következtében pedig javítja a vérkeringést is.