Esztétikus szappanadagoló
Webáruház

Most már saját otthonában is lehet automata szappan adagolója

Esztétikus szappanadagoló
Esztétikus szappanadagoló

Sajnos sokan hanyagolják a kézmosást az étkezések előtt, vagy a mosdó használata után, pedig a szakértők szerint még ennél is gyakrabban kéne kezet mosni egy nap alatt. A közlekedési eszközökön vagy a készpénz fogdosásával rengeteg kórokozót szedhetünk össze, ezért fontos odafigyelni a higiéniai szokások kialakítására, főleg a kisgyermekek esetében, akik védtelenebbek a vírusokkal szemben. Egy automata folyékony szappan adagolóval még inkább felgyorsíthatja az otthoni kézmosás folyamatát: https://ballvin.hu/termek/automata-folyekonyszappan-adagolo-2/.

Mert bár sokan vannak olyanok, akik kezet mosnak, mégis elsietik. Sajnos egyelőre csak az orvosi váróban van kifüggesztve, ha ki van, hogy miként kell helyesen kezet mosni. Pedig nem ártana a különböző intézmények, szórakozóhelyek, éttermek mellékhelyiségeiben kitenni egy plakátot az alapos kézmosás lépéseiről.

Az elektromos szappanadagoló automatizált rendszere futurisztikusnak tűnhet, hiszen nem kell megnyomnunk semmit, mégis az apró berendezés minden alkalommal érzékeli, hogyha odatartjuk a tenyerünket. Sohasem fog túl kevés vagy túl sok szappant kinyomni egyszerre. Higiénikus megoldás, mert nem kell koszos kézzel az adagolót nyomkodni, ezért nem lesz minden szappanfoltos, hiszen semmihez sem kell hozzáérnünk.

Bármilyen folyékony szappannal fel lehet tölteni, ezért mindenki használhatja a kedvenc változatát. Sőt, most már a konyhában sem kell a mechanikus mosogatószeres flakonokat használni, mert ez a nagyszerű találmány ott is alkalmazható. A működéséhez nincs szükség fix áramforrásra, csupán 4 db AAA-as elemre. A szappan sem fog egyhamar kifogyni, mert az adagolás egyenletesen történik. Maga a berendezés rendkívül dizájnosan néz ki, a modern stílust képviseli és a kialakításának hála, szinte minden fürdőszobába és konyhába tökéletesen illeszkedik. Úgyhogy, aki attól tart, hogy nem fog jól mutatni a fürdőjében az automata szappanadagoló az megnyugodhat, mert egy minőségi termékről van szó, ami az adott helyiség díszévé is válhat, mivel egy kiemelkedően dekoratív darabról van szó.