Webáruház

Mosószóda mindenfajta ruhához

Környezetbarát, illatmentes mosószer
Környezetbarát, illatmentes mosószer

Sokat hallunk a környezetszennyezésről, a fenntartható fejlődésről és a vegyszerek túlméretezett és káros voltáról. A hangzatos szólamok mellett egyre több ember jön rá, hogy ő is tehet valamit azért, hogy egy vegyszermentesebb, emberibb környezetet alakítson ki. És ezt sokan hirdetik és ismertetik meg a lehetőségekkel környezetüket. A mosáshoz nagyon jól megfelel a mosószóda, ami illatmentes.

Előállítása kevésbé károsítja a környezetet, és nagyobb mértékben bomlik le, mint a mosóporok. Emellett a mosóporok hatására egyre többen érzékenyek, a pici babák és kisgyerekek különösen.

Aki mégsem szeretne teljesen áttérni a mosószóda használatára, az gyakran fele-fele arányban használhatja a mosóporral. Elsősorban fehér ruhákhoz ajánlott, enyhe fehérítő hatása miatt, illetve ezek áztatására.

A színes ruhák esetében áztatásra semmiképp sem használjuk, de mosni lehet vele. Manapság már kapható olyan mosószóda készítmény is, amelyhez természetes illatokat adtak. De házilag is illatosítható mosóparfümmel.