Szolgáltatás

Minőségi oktatás kedvező áron!

oktatokozpont
Tanfolyamok a sikeres elhelyezkedéshez

Szeretne olyan képzést és tanfolyamot végezni, ahol többéves tapasztalattal rendelkező oktatók, az aktuális tudás megszerzésében segítik Önt?

Az OKJoKtatoKozpont.hu weboldal aljára görgetve az űrlapot, a nevével, telefonszámával, e-mail címével kitöltve, az Önnek leginkább kézenfekvő várost kiválasztva és egy üzenetet mellékelve fel is veheti velünk a kapcsolatot!

Képzéseinken olyan gyakorlati tudásra tesz szert, amivel az eddigi tapasztalatok alapján, a nálunk végzett hallgatók jelentős hányada könnyen el tud helyezkedni a munkapiacon, a sikeres vizsga után.

Hogy az átlagosnál képzettebb vagyonőrök és biztonsági őrök kerülhessenek ki tőlünk, a személy- és vagyonőr tanfolyam, a vagyonőr vizsga, a fegyvervizsga a Vagyonvédelmi Országos Kiképző Központtal és az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Szervek Kiképző Központjának együttműködésével, a jogszabály előírása szerint lett kifejlesztve.

Ezt a vagyonőr illetve fegyvervizsgát bárhol elismerik. Az OKJoKtatoKozpont.hu weboldal további információkkal szolgál ebben a témában.