Szolgáltatás

Miért roppant mód fontos a szervezetfejlesztés?

Szervezetfejlesztés
Szervezetfejlesztés

Ismerkedj meg Piroska Gyula cégvezetőknek szóló írásaival és tréningjeivel. Ha tetszenek, akkor ingyen megkapod a cégvezetőknek szóló túlélő csomagot is.

A kis és közepes vállalkozások életében a szervezetfejlesztés egy alulbecsült terület, pedig az engedetlen alkalmazottak is okozhatják a vészjósló mutatókat, szerezhetnek álmatlan éjszakákat. Ha túlterheltnek érzed magad, akkor neked szólnak a vállalati kontrollingról, a helyes időbeosztásról, a marketingstratégia felállításáról szóló írásai.

A Piroska Gyula könyvek és tréningek amellett, hogy a mindennapokban használható tanácsokkal látnak el, még élvezetesek is. Tanulj olyantól, aki már sikerrel oldotta meg azokat a problémákat, amikkel Te még csak most küzdesz. Érdemes néha a hasonló problémákkal küzdő cégvezető társakkal konzultálni.

Miért olyan fontos a szervezetfejlesztés? Azért, hogy végre magadra és a családodra is jusson időd: hogy úgy tölthesd el a szabadságodat, hogy a telefonod nincs állandóan a füleden, és mégis ragyogóan működik minden a cégedben.