Emaki kerti gépek
Vásárlás

Már szinte minden kerti eszközt be lehet szerezni webáruházban?

Egy kert karbantartása nem is olyan egyszerű feladat, de ha megfelelő eszközzel végezzük, talán még élvezhetővé válhat. Az Emaki kerti gépek és eszközök webáruházban például elektromos és benzinmotoros gépeket is találhatsz. A legnépszerűbb márkák közül lehet választani. Az akkumulátoros kézi fűkasza könnyű, nem bocsájt ki káros anyagokat és olyan helyeken nyújt segítséget, ahol a fűnyíró nem alkalmazható. A nagyteljesítményű, kétütemű motorral és 3 pengével rendelkező benzines fűkasza minden gaztól megtakarítja a kertet.

A gyümölcsfák metszéséből keletkezett ágakat ma már tilos elégetni vagy a szemetesbe dobni, ezért érdemes beszerezni egy ágaprítót, ami megoldja a problémát. A zúzott ágak komposztálásra vagy talajtakarásra is felhasználhatóak. Ezzel nemcsak a környezetet, hanem a veteményest is óvjuk. A webáruház széles kínálatából kerti és ipari fűnyírok egyaránt rendelhetőek. A kerti traktort nagyobb zöldövezetek vagy futballpályák fűnyírására ajánlják.

Ezeket a gépeket a cég saját autóval házhoz szállítja, ahol összeszerelik, feltöltik üzemanyaggal és az összes funkciót kipróbálva adják át a megrendelőnek. A szakember tanácsot ad a fűnyíró traktor működéséről és karbantartásáról. Az utasításokat betartva, hosszú évekig használhatja ezeket a remek kerti gépeket. A gyártók minőségi terméket kínálnak megfizethető áron. A kertek megműveléséhez és a talaj lazításához kiválóan alkalmas a benzinmotoros kapálógép. Az ergonomikus fogantyúk a munka során kényelmet biztosítanak.

Az acél szerkezetnek tulajdonítható a gép hosszú élettartama. Több kiegészítő kapható hozzá, eke, acélkerék vagy burgonya kiszedő. Egy kis ráfordítással utánfutós kerti traktorrá is átalakítható. Az oldalon számos gép és szerszám megtalálható, amivel a kert praktikusabbá és igényesebbé tehető. Mindezek tárolására stabil szerkezetű kerti házak, szerszámtárolók is elérhetőek. Széles választékkal és kedvezményekkel várják a vásárlókat! Gyorsan és kényelmesen leadhatja a rendelését, amit pár napon belül kézbesítenek.