Portwest kesztyű
Vásárlás

Legyen kéznél a Portwest kesztyű!

Azt hihetnénk, hogy csak akkor van szükségünk bizonyos mértékű védelemre, ha speciális munkakörökben dolgozunk. Ez óriási tévedés, ugyanis odahaza tevékenykedve szintén kitettek vagyunk a kisebb-nagyobb sérüléseknek, főleg ha nem figyelünk oda megfelelően. Itt lép képbe a Portwest kesztyű. Ez a speciális termékkategória igen sok változatot vonultat fel.

Az egyszer használatos kivitelektől kezdve, megtalálható a felhozatalában a rendszeresen felhúzható és nagy ellenállóságot tanúsító típus. A kezünk épsége minden helyzetben fontos. A Portwest kesztyű kivitelek az ütődések, beszorulások mellett, a vegyszerek közvetlen hatásától is óv. Természetesen mindig azt a variánst kell alkalmazni, ami aktuálisan a leginkább megfelel az elvárásoknak.

Mosogatáshoz, kertészkedéshez, festékek használata során, takarításnál garantáljuk a végtagjaink minél szélesebb körű biztonságát! A netpolc.hu weboldalon található Portwest kesztyű mindegyike maximálisan kielégíti az összes felmerülő igényünket. Tegyünk róla, hogy legyen a közelünkben olyan védőfelszerelés, amire bátran támaszkodhatunk!