LED fények 
Webáruház

LED fények – jobb megvilágításban a jövő

Talán nem túlzás azt mondani, hogy ez jelenti a jövő technológiáját a világítás terén. A LED fények nagyon sok területen kerülnek alkalmazásra és vannak bizonyos területek, ahol még csak most van elterjedőben.

Például a neon fénycsövekkel szemben is számos előny írható a LED fények javára. Kezdjük például azzal, hogy nem tartalmaznak higanyt és sokkal kevésbé törékenyek, mint a fénycsövek. A kapcsolgatás nem megy az élettartam kárára, ám ugyanez nem mondható el a fénycsövekről.

Bár a beszerelési költségek olykor magasabbak, mint a hagyományos fényforrások esetében, mindent összevetve mégis a LED fények viszik a prímet, hogyha hosszútávon gondolkodunk, mivel messze felülmúlja a hagyományos izzókat és halogéneket.

Az apró mérete ellenére is képes meglepően erős fényt kibocsátani, ezen kívül a már meglévő rendszerekbe is illik. Ez azt jelenti, hogy minden probléma nélkül lecserélhető a halogén LED fényekre. A számok önmagukért beszélnek. A fogyasztása sokkal alacsonyabb, mint egy hagyományos izzónak, az élettartama viszont lényegesen nagyobb.